Voor wie

Ik adviseer, train en coach: 

Medewerkers met ambitie. Die het gevoel hebben dat ze meer te bieden hebben dan wat nu van ze wordt gevraagd, die willen nadenken over de toekomst van hun werk en die zich verder willen ontwikkelen. 

Leidinggevenden die oog hebben voor hun medewerkers en die op een mensgerichte manier willen leidinggeven. Die medewerkers willen aansturen op een manier passend bij de persoon en de situatie, die elke medewerker tot ontplooiing willen laten komen en die een team willen hebben waarin met positieve energie wordt samengewerkt om de doelen van het team en de organisatie te realiseren.

Organisaties die het beste uit hun medewerkers willen halen om zo hun maatschappelijke doel nog beter te kunnen realiseren. Juist nu met een krappe arbeidsmarkt is het belangrijk oog te hebben voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en ruimte te bieden voor ontwikkeling en ontplooiing.

Ondernemers en zzp'ers die zich realiseren dat wat zij te bieden hebben uniek is, die zich daar volledig op willen richten, die uit de waan van de dag willen breken en focus willen aanbrengen op dat wat er écht toe doet.