Wat klanten zeggen

Jij hebt me laten inzien dat ik mijn "ambitieluikje" moest openzetten

Vandaag gestart in een nieuwe opdracht. Dit heb ik te danken aan het traject dat ik bij jou heb gevolgd. Ik ben zo dankbaar voor onze gesprekken en wat ik bij jou heb geleerd. Jij hebt mij laten inzien dat ik mijn "ambitieluikje" moest openzetten en wat is de energie gaan stromen! Ik weet nu waar mijn kracht zit en wat ik het allerliefst doe. En die dingen komen nu gewoon op mijn pad! Dat had ik van tevoren nooit kunnen denken.

Nogmaals dank Mieke, ik hoop dat velen jouw advies mogen volgen en hun dromen waar kunnen maken.

Anoniem

Werken met Mieke heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren

Bij Mieke heb ik het effectiviteitsprogramma gevolgd. De aanleiding hiervoor was het feit dat mij het gevoel bekroop dat ik mijn zaken niet meer in de grip had. Aan het einde van een werkweek resulteerde dit in een onvoldaan gevoel: de agenda die mijn leven bepaalde, het niet stellen van de juiste prioriteiten en geplande werkzaamheden die niet uitgevoerd werden. Kortom: het werd tijd om mij extern te laten begeleiden. Het werken met Mieke heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Met een gezonde dosis humor en reflectie heeft ze mij mezelf weer leren kennen. Een vakvrouw die haar vak verstaat. 

Mieke heeft ervoor gezorgd dat ik de basis weer op orde heb gekregen. 

Ik wil je hiervoor heel hartelijk danken en beveel je van harte aan in mijn netwerk. 

Cor Heijblom, directeur LCS Administratie en Advies

Mieke stelt je op je gemak en kan zich goed inleven in jouw situatie

Als startende ondernemer kwam ik erachter dat het nog best een hele uitdaging is om een goede balans te houden tussen alle verschillende bedrijfsactiviteiten en daarnaast ook nog eens een goede balans tussen werk en privé. Om hier meer grip op te krijgen heb ik een programma bij Mieke gevolgd. In een aantal sessies heeft Mieke mij inzicht gegeven in wat ik daadwerkelijk in mijn bedrijf wil doen. Het belangrijkse wat ik heb geleerd is de wijze waarop ik mijn doelen SMART maak zodat ze ook echt tot resultaat leiden. Ik kijk terug op een waardevol traject waarin ik veel inzicht heb gekregen over mezelf en mijn werk. 

Mieke brengt haar kennis en kunde op een prettige manier over. Ze stelt je op je gemak en kan zich goed inleven in jouw situatie; niets menselijks is haar vreemd. Zo nu en dan word je geconfronteerd met de spreekwoordelijke spiegel, maar door de vertrouwelijke sfeer en de discretie van Mieke is daar goed mee om te gaan. Wat ik ook als prettig heb ervaren is dat ik, naast de live sessie, Mieke altijd kon mailen of bellen wanneer ik vragen had. 

De tijd die je aan programma van Mieke besteedt, verdien je dubbel en dwars terug. 

Susanne Ruiter

Met rust en humor moedigt Mieke je aan om stappen te zetten

Al een tijdje liep ik een beetje met m'n ziel onder de arm op m'n werk. Niet echt vreselijk allemaal, maar echt leuk vond ik het ook niet meer. Ik had het gevoel dat er meer in me zat dan ik kon laten zien. Om hier iets mee te kunnen doen, heb ik een traject bij Mieke gevolgd. In een paar sessies heb ik helder gekregen wat mijn talenten zijn, waar ik blij van word en energie van krijg. Ook weet ik nu waarom ik de dingen deed zoals ik ze deed en waarom ik het zo lastig vond dat te veranderen. Ik ben gaan zien waar het in mijn werk aan ontbrak. Mieke heeft me geholpen een plan te maken waarmee ik mijn talenten beter in kan zetten den dingen kan doen die beter bij me passen. Ook heeft ze me geholpen om dit bespreekbaar te maken op m'n werk. Dat vond ik best spannend, maar door het zelfvertrouwen dat ik in de sessies met Mieke heb gekregen durfde ik het aan. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om een traject bij Mieke te volgen.

Mieke stelt je op je gemak, is oprecht geïnteresseerd en met rust en humor moedigt ze je aan om stappen te zetten. Echt een aanrader!

D.T.