Opleidingsplannen

Leren is een belangrijk element voor ontwikkeling en het duurzaam inzetbaarheid maken van medewerkers. Leren om talent verder te ontwikkelen, leren om bij te blijven in het vakgebied, leren om nieuwe taken en uitdagingen aan te kunnen gaan.  

Veel organisaties hebben met de huidige arbeidsmarkt moeite om hun vacatures ingevuld te krijgen en medewerkers te behouden. Een kandidaat voor een functie kan qua persoonlijkheid helemaal passen binnen de organisatie, maar beschikt net niet over de juiste opleiding of ervaring. Of iemand wil heel graag aan de slag binnen de organisatie maar beschikt niet over de juiste opleiding. Een medewerker in de organisatie zou graag een andere functie vervullen maar beschikt niet over de juiste papieren. Je kunt ervoor kiezen om te wachten tot je de juiste kandidaat die volledig aan het profiel voldoet, eindelijk hebt gevonden. Je kunt er ook voor kiezen om kandidaten die interesse hebben in de organisatie en de functie en die gemotiveerd zijn, zelf op te laten leiden. Ook een zittende medewerker kan doorstromen door middel van intern opleiden.  

Ik help graag bij het opstellen en verzorgen van de juiste opleidingsplannen. Bijvoorbeeld voor een nieuwe groep te werven medewerkers voor een bepaalde functie, bijscholing voor medewerkers binnen een bepaalde functie, een individueel opleidingplan of organisatiebreed. We bekijken wat er nodig is, hoe de opleidingsprogramma’s eruit moeten zien en hoe deze verzorgd kunnen worden. 

Opleidingsplannen zijn maatwerk. Wil je weten wat ik hierin voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met me op via contact@mieke-bos.nl of 06 41 75 78 38.