Over Mieke Bos

Organisaties en medewerkers helpen ontwikkelen en verbeteren, daar word ik blij van. Ik ben een bouwer en een verbinder. Het meedenken met en adviseren van het management over werksituaties en beleid van de organisatie, het vertalen van het beleid naar medewerkers en HR-instrumenten, het verbeteren van werkwijzen, zijn taken die mij op het lijf geschreven zijn. Ik ga graag het goede gesprek aan om mensen en organisaties verder te brengen en inzichten te creëren. Hiermee breng ik mensen in verbinding met zichzelf, met anderen, met de organisatie, met hun werk en hun ambities.

Mijn motto is: pak altijd zelf de regie over je leven en je loopbaan. Neem zelf het stuur in handen, bepaal waar je naar toe wilt en blijf je ontwikkelen.

Mijn kracht ligt in de combinatie van mijn sensitiviteit en resultaatgerichtheid. Ik weet snel situaties te doorgronden, leg de vinger op de zere plek en zet mijn creativiteit in voor het vinden van oplossingen. Met mijn positieve denkwijze en het vermogen om snel het vertrouwen te winnen, weet ik mensen te inspireren en motiveren om steeds het beste uit zichzelf te halen. Wat leidt tot betere resultaten en meer werkplezier.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, flexibiliteit, kwaliteit, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen. Bij dit alles breng ik veel energie en een gezonde dosis humor mee.
Anderen omschrijven mij als spontaan, open, authentiek en gedreven.

In m’n vrije tijd ga ik graag een rondje wielrennen om m’n hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen. Ik hou van een goed glas wijn en lekker eten, van gezelligheid en een goed gesprek. Ik ben graag onder de mensen maar geniet ook enorm van rust en het lezen van een spannend boek.

 

Wil je kennismaken? Altijd leuk! Bel of mail me gerust. 

 

Ik ontmoet je graag!